Friday, April 10, 2009

Nytt kommunistisk forbund i Norge

Tjen folket har på sin landskonferanse 30.mars vedtatt å bytte navn fra Tjen folket – ei marxist-leninistisk gruppe til Tjen folket - kommunistisk forbund.

- Navnebyttet markerer organisasjonens utvikling, sier forbundets talsperson Henrik Ormåsen.

Tjen folket har opplevd en sterk vekst siden AKP vedtok å legge seg ned i april 2007. Partiet Rødt har ikke vist seg å være noen suksess, og Tjen folket og deres ungdomsforbund RKU framstår i dag som det eneste reelle alternativet for kommunister i Norge. – Barrikaden mellom Tjen folket og mange revolusjonære er brutt ned i de to åra som er gått, fortsetter Ormåsen.

- Navnebyttet markerer den kraftige veksten i organisasjonen vår. Vi har vunnet flere medlemmer og bygd nye avdelinger på flere steder i landet, og vi fortsetter veksten, til tross for en periode med motvind for venstresida hvor andre har gitt opp. Vi oppfordrer alle som opplever at det kapitalistiske systemet driver verden i feil retning om å ta kontakt med oss og bli med for å skape et kampkraftig kommunistisk parti. Det mangler et kommunistparti i Norge, men vi jobber aktivt for å bygge det, avslutter han.

For med informasjon, kontakt Tjen folket på post@tjen-folket.no eller forbundets talsperson Henrik Ormåsen på telefon 48 18 14 92.

No comments: